Veelgestelde vragen over Chinese kool

Veelgestelde vragen over Chinese kool

In de koude noordelijke winter is de kool een wild gerecht.

Het is lief en geurig, en het is heerlijk. Kool kan een jaar eten, maar wanneer het de koudste is, zal het gewoonlijk een golf van winterreservoirs nemen, opgestapeld in de bar-hoek van het balkon en de winter verlaten.

Bovendien is de prijs van groenten onlangs duurder. Op dit moment valt de kool op, niet alleen relatief goedkoop, maar verliest ook geen andere groenten in voedingsstoffen. Chinese kool is rijk aan voedingsstoffen, en de mensen worden veel gebruikt. Het vochtgehalte is 95%, lage calorie?n, geschikt voor mensen die willen afvallen, en de kool bevat ook voedingsvezels, vitamine C, B-vitaminen, kalium, calcium, magnesium en andere voedingsstoffen, met runk, anti-aging, enz. . effect.

Bovendien helpt de gestoofde kool de spijsvertering en is het ook zeer geschikt voor mensen met een lage gastro-intestinale functie. Over Chinese kool, veel vrienden hebben twijfels, vandaag introduceren we enkele gemeenschappelijke vragen.

  Kunnen de grote witte gerechten eten? Sommige van de buitenste huid van Chinese kool, zulke grote kool kan het niet eten. 1. Als het een klein zwart punt is bevestigd, kan het door water weg worden gehaast. Zulke kleine zwarte vlekken zijn over het algemeen de larven van het Parmella-patroon, dat onschadelijk is voor het menselijk lichaam, en de andere moeten worden weggespoeld voordat ze worden gekookt.

  2. Als het een kleine zwarte vlek is die niet kan worden gehaast, kan het een wit gerecht zijn om een ??kleine zwarte plek ziekte te hebben. Er zijn veel oorzaken van pathogenese, en er zijn te veel stikstofmeststoffen in het plantenproces. Als het Vervoeropslagomstandigheden kunnen leiden tot klein zwart.

  Kleine zwarte vlek is behorend tot koolzelheid, breuk, zal geen ziekte veroorzaken, als klein zwart klein is, is er niet veel kwantiteit, kool niet beschadigd, kan zo’n kool nog steeds eten.

  Echter, als de kleine zwarte vlekken groot zijn, is het bereik breed en heeft de kool een samentrekking of een rottery-verslechtering, het is niet langer gegeten. Kool met blauwgroene deeltjes is giftig? Sommige in de handel verkrijgbare kool of veel blauwgroene korrels op de bladeren zijn meer moorden, voornamelijk omgaan met slakken, fushou schroef en andere milde dieren, en het belangrijkste ingredi?nt is tetrametraldehyde, dat behoort tot een lage toxische pesticiden, behalve voor milde BIF, biologische toxiciteit is klein en groenten absorberen niet, verrijkt quad polyacetaldehyde.

  Daarom, als u dergelijke groenten hebt gekocht, verwijdert u de plakplaats, wenk dan meer water, het is nog steeds in staat om te eten na het spoelen. Zijn de Doll-gerecht GM Chinese kool? Doll gerechten zijn niet genetisch gemodificeerde Chinese kool, en het popschotel is een van de soorten kool. Het heeft zijn voordeel van voedingsstoffen.

  Het kalium van de poppengroenten bereikte 287 mg / 100 gram, ongeveer 2 keer de Chinese kool, terwijl de groene cornin in Chinese kool hoger is dan de poppengerechten.

Over het algemeen hebben alle kool- en poppengerechten de voordelen, en het wordt aanbevolen dat iedereen vaak uitwisselt. Is de kool niet opgegroeid? Hoewel het kleine kool wordt genoemd, is de kool geen kool die niet opgroeit. Witte kool wordt oorspronkelijk geproduceerd in mijn land, ook bekend als rubberen gerechten, oliekool, enz. In vergelijking met alle witte gerechten, is het gehalte aan Chinese kool, calcium, ijzer, vitamine C, caroteen meer de moeite waard, en het is ook zeer waardevol groenten. Het wordt aanbevolen om te eten. Tekst / hoogleraar Klinische voeding Academische voeding in Peking Union Hospital.