Streef ernaar pijn te doen in Shi Ming, verzamel in het nieuwe tijdperk om pondkracht te ontwikkelen

Streef ernaar pijn te doen in Shi Ming, verzamel in het nieuwe tijdperk om pondkracht te ontwikkelen

Originele titel: sterk van histori, verzamel in het nieuwe tijdperk om kilo’s in 2021 te ontwikkelen, de jaren leven niet, het seizoen is als streaming.

De Chinese Communistische Partij van China, "twee honderd jaar" Struggle geschiedenisgeschiedenis, "14e vijf-jarig plan" vertrek, uitgebreid een socialistische moderne landen om aan nieuwe reis te beginnen.

  In 2021, het bevorderen van dezelfde frequentie met de tijden. Samsung-stapel, Jiuzhaigou, Giant Panda, Chengdu Tianfu International Airport, Baihe Beach Hydropower Station, Astronaut Ye Guangfu, en landelijke revitalisering, epidemische preventie en controle, "Kobe 10" … een trefwoord, ge?tiketteerd hoogglans in Sichuan. 2021, gecondenseerd, missie op de schouders. Onder het sterke leiding van de provinciale partijcommissie, de Sichuan propaganda ideologische en culturele voorkant, houden zich aan de begeleiding van het socialistische denken aan Chinese kenmerken in Xi Jinping, oprecht bestuderende generale secretaris XI Jinping op de belangrijke discussie over het propaganda ideologische werk, nauw Rond de 100-jarig jubileum van de oprichting van de hoofdlijn van de Communistische Partij, hecht zich vast aan stabiel, hecht aan innovatie, onwrikbaar bevorderde de innovatietheorie van de partij, en zingt de partij patriottische liefdes socialistische tijdperk Melodie, waardoor sterke ideologische garanties en krachtige spirituele macht bieden Uitgebreide constructie van socialistische modernisering Sichuan.

  Het verdiepen van de theorie van de innovatie-theorie van de strijdkrachtenpartij en concentraat en het gieten van het ideale geloof wordt bepaald en het helm van het stabiliseren van de gedachten.

  In het afgelopen jaar heeft Sichuan altijd gehecht aan de leerpropaganda om het Chinese karakteristieke socialistische denken als de primaire politieke taak te implementeren, de partijleden en kaders te leiden om de waarheid, praktische kracht, persoonlijke kracht en constant het ‘vier bewustzijn, de persoonlijke kracht te voelen en ", Versterken" vier vertrouwen ", de" grote mensen ", bewust" twee vastgestelde "resolute supporters en" twee onderhoud "firma-beoefenaars.

  Gegevens is de beste beschrijving.

Promotie van theoretische leerniveau – doe goed werk van "belangrijke minderheden", de provinciale partij Theory Study Center Group omringde de algemene secretaris van General Secretary Xi Jinping "juli", de 19e plenaire zitting van de partij, de geschiedenis van de geschiedenis, enz. 13 Tijden, de demonstratie dooft op alle niveaus van Party Committees (Party Group) theoretische leercentrumgroep om meer dan 2.400 keer uit te voeren. Een goed werk doen in de theoretische populariteit, Xi Jinping, "de Communistische Partij van China" en "China’s Communistische Partij" en andere leermaterialen zijn meer dan 10 miljoen exemplaren in Sichuan uitgebracht. Theoretische prediking uitgebreid bedekt – gericht op significante thema’s, vorig jaar lanceerde Sichuan uitgebreid een propaganda-propaganda.

De Provinciale Partijcommissie Propaganda Group heeft meer dan 1500 punten (tijden) uitgevoerd en er waren meer dan 750.000 velden op verschillende plaatsen (tijden), direct 9,8 miljoen mensen (tijden), via tv, netwerk en andere kanalen om meer dan 2000 te bekijken Tienduizend mensen.

Innovatiemethode, eind oktober 2021, "Ming Ming Ben Years Road, New Journey" Sichuan Province’s First Grassroots Theory Prediking Competition Held finales in Chengdu, en meer dan 100.000 mensen uitgezonden via internet.

Tegelijkertijd heeft de provincie een nieuwe ERA-beschaving georganiseerd, een jonge propaganda-groep, een geavanceerde typische propaganda-groep, een literaire propaganda-groep, enz., Innovatie lanceerde een "menu" prediking-service.

De studie verklaarde voortdurende doorbraak – het project leidt versterkt. Vorig jaar organiseerde ik het planningsplan van de ontwikkeling van de filosofie en de sociale wetenschappen in de provincie Sichuan, de negentig-ninteiende sociale wetenschappelijke resultaten van sociale wetenschappen en bracht 20 provinciale filosofische en sociale wetenschappen uit. Projectonderwerp.

Platformrol neemt toe, in de naam van het Sichuan Provinciaal Karakteristiek Socialisme Theoretical System Research Center gelanceerd sleutel theoretische artikelen in Centraal Media, meer dan 80 beoordelingen, Sichuan Daily ideological Wekelijks Wacht 400. Versterking van politiek leidt tot het leren onderwijs van de geschiedenis van de partij, 6 januari, "antwoord 1921-2021" – Partij geschiedenis Kennis Antwoord Sichuan Challenge (Orgel Special) Finales begonnen in Chengdu. Volgens de gegevens heeft de uitdaging de 1508 gemeentelijke (staat) en provinciale organen van 21 stad (staat) in de provincie gesloten sinds maart 2021, die deelneemt aan het antwoordspercentage van meer dan 4,651 miljoen, en de activiteit van de activiteit is meer dan 4 100 miljoen, Werd een visitekaartje in onze provincie in de opleiding van de feestgeschiedenis. Vorig jaar stond Sichuan aan op het uitvoeren van partygeschiedenisonderwijs als een belangrijke politieke taak, in overeenstemming met de vereisten van "schoolgeschiedenis, schoolgeschiedenis, schoolgeschiedenis, schoolgeschiedenis, schoolgeschiedenis", en formuleert de implementatie van het feestgeschiedenis van de provincie en Education Implementation Advies and Series Special-programma’s, functies Plan.

De 10e plenaire vergadering van het elfde comité van het Provinciaal Partijcomité is van mening dat het besluit van het Comité van Sichuan Provinciale Partij over de dertiende zesde plenaire zitting van de 19e zesde plenaire zitting van de communistische partij van China om de beslissing van de studie en het onderwijs van de partij te consolideren Resultaten en promoten de algemene feestgeschiedenis en het kadersysteem. Gedachten, gebruik je hart om de situatie te gebruiken, en ik zal het nieuwe bureau openen. Het hoofd ganzen-effect is duidelijk.

De provinciale partijcommissie vestigde het eerste jaar van de viering van de 100e verjaardag van de oprichting van de Communistische Partij van China en de Learning Education Learning Group. Provinciale toonaangevende kaders pakte het hoofd als een onderwerp om meer dan 150 wedstrijden te melden, die de "Ik heb een praktisch ding voor de massa’s" project, diepgaande links naar de begeleiding van de stad (staat) en in het veld om toezicht uit te voeren.

De oprichting van 25 provinciale partijcommissies, diepgaand, afdelingen (eenheden) om 7-rond toezicht uit te voeren. Spiritueel bloed. Op 25 juni 2021 heeft de achtentwintigste bijeenkomst van het Permanent Comité van de 13e National People’s Congress-stemming gepasseerd de "Sichuan Red Resource Protection Regissance Regulations". 44 Bouwprojecten zoals Luding Bridge en Jiajinshan omvatten de nationale "veertien" culturele bescherming en gebruiksprojectbibliotheek voor culturele bescherming. De patriottische onderwijsbases uit het hele land zijn ook geüpgraded, waardoor de bouw van de historische tentoonstellingszaal van Sichuan van de Communistische Partij van China en het Sichuan Revolutionair Militair Paviljoen. Oefen de mensen. Onze provincie is gericht op het revolutionaire oude wijk, de oorspronkelijke diepte van het arme provincie formuleert 45 ondersteuningsbeleid, rond de belangrijkste delen van onderwijs, werkgelegenheid, medische zorg, gezondheid en "één oude" en andere speciale groepen, en lanceerde meer dan 10.200 projecten voor de massa’s.

Er zijn 17 steden (staten) in de provincie (staat) om in totaal 1783 te vestigen in de Service Hall van de Overheid en lossen de "onbegrijpelijke" 4.914 op.

  Door de reguliere waarde door te voeren om de nationale heropleving van de kilo’s, de spirituele kracht, 26 juni 2021, "sterke epische" in natura te condenseren.

Er zijn bijna 900.000 mensen in de offline, en er zijn meer dan 18 miljoen weergaven van de online tentoonstellingszaal. Vóór de dag, "Babu Children’s Hearts to the Party" – Sichuan Province viert de 100-jarig jubileum van de oprichting van de Communistische Partij van China in Chengdu.

De uitvoering is samengesteld uit "Kai Tianli", "Fire Red Year", "Spring Trend", "Naar opleving", en een groot aantal programma’s, "Sichuan Elements", en meer dan 2000 opzichten die mensen deelnemen.

Dit is de hoogste specificiteit en het grootste culturele evenement in onze provincie voor bijna 10 jaar. Twee grote activiteiten zijn de twee hoogtepunten van de Chinese Communistische Partij van de Communistische Partij van China geworden. In het afgelopen jaar heeft Sichuan erop aangedrongen dat de 100-jarig jubileum van het vieren van de oprichting van de Communistische Partij van China het hele jaar door de hoofdlijn heeft genomen, gericht op het Love Party Patriotic Love Socialistische thema, zorgvuldig een reeks grote activiteiten plannen, Richten op de centrale overheid van de partij, de belangrijkste besluitvorming-implementatie, en goed planningssituatiebeleid Propaganda, belangrijke publiciteit van het thema, presenteert de provincie positieve energie en krachtiger, de belangrijkste melodie is meer hoog. Bij het cre?ren van een sterke sfeer viert de week Sichuan Provincie de 100e verjaardag van de oprichting van de Communistische Partij van China. En de "twee uitstekende vorige" titel van het land, evenals morele model, "Sichuan Good People", " Meest mooie mensen ", en het Freshman-monument van de 100e partijgeschiedenis.

  In de algemene situatie van het Servicecentrum is onze provincie gepland om nieuwe Coronal Pneumonia-epidemie te promoten, besloot om de armoede uit te doen, uitgebreid een goed-off-samenleving, en de constructie van Shuangcheng economische cirkel in Chengxi, bouwde de Sichuan International Communication Centrum om een ??internationale communicatiematrix te cre?ren, verbetert voortdurend de prachtige verklaring te verbeteren; gebruik een aanzienlijke economische en handelseculturele uitwisselingsactiviteiten om de publiciteitspromotie te verhogen, praat levendig over het Chinese verhaal Sichuan-hoofdstuk.

  In de promotie van Socialistische kernwaarden, Panzhihua China Third-Lay Construction Museum, China Three Gorges Group Jin Shajiang Giant Hydropower Station Geselecteerde de National Patriotic Education Demonstration Base, Chang Zuo National Cultural Park (Sichuan sectie) Versnelde constructie; 49 Morele Modellen in Sichuan Provincie, "Sichuan" Er zijn 150 "nieuwe tijdperk", van wie zijn er 2 het nationale morele model toegekend, 20 mensen geselecteerd "China Good People People List", 1 persoon selecteerde het nationale "nieuwe tijdperk"; georganiseerd meer dan 3 miljoen vrijwilligers Om het thema vrijwilligerswerk te vervullen, meer dan 170.000 dienstactiviteiten (TIJD); Nieuwe Times Civilization Practice Center Construction from the Pilot Counties (City, District) voor alle administratieve districten in de provincie in de provincie, aanvulling 166 Nieuwe ERA Civilization Practice Centers, 2940 Practice .

  Het is de moeite waard om te vermelden dat de bouw van het Cultural Media Center Countain in onze provincie de professionele vermogen van de County-Level-integratie Media Center Practitioners heeft verbeterd. In april vorig jaar heeft de provincie de ‘meningen over de professionele vaardigheidsopleiding van County Level Mongolia Centers’ uitgegeven ‘en is van plan om de volledige dekkingstraining van Cultural Media Centers in de provincie in de provincie binnen twee jaar te voltooien. Op dit moment zijn 10 trainingscursussen gehouden, zijn 3.200 mensen getraind.

Vanaf het einde van 2021 heeft 98% van de integratie-media-centra van de provincie in de provincie een onafhankelijke zelfgestuurde mobiele klant gebouwd, met een dagelijks gemiddeld jaar, en de communicatiekrachtbegeleiding is aanzienlijk verbeterd. Houd u aan de uniforme innovatieve culturele ondernemingen, de hoogwaardige ontwikkeling Samsung-resequentie staat bekend als "een van de meest grote archeologische ontdekking van de 20e eeuw".

In 2021 werd Samsung pool archeologische live uitgezonden meerdere borstels, werd een fenomenologisch onderwerp en werd veel van het jaarlijkse geheugen van mensen en laat iedereen weer de enorme charme van de traditionele cultuur voelen. In 2021 stond Sichuan erop aan dat de welvaart van culturele ondernemingen en culturele industrie en nieuwe ontwikkelingsconcepten bevorderde, die nieuwe ontwikkelingspatronen had gebouwd, het bevorderen van hoge kwaliteitsontwikkeling algemene planning-implementatie, continu stimulerend culturele innovatie en creatie, het versnellen van culturele en provinciale toerisme sterke provincies.

  De effectieve ontwikkeling van uitstekende traditionele culturele erfenis heeft vorig jaar opmerkelijk bereikt, Sichuan vestigde Sichuan een driesterrenbescherming op nationale culturele overblijfselen, die de toonaangevende groep van de constructie van de traditionele Chinese geneeskunde en het implementatieplan voor de bouw van de nationale culturele relikwie?n van Samsung promoten Bescherming en benutting Demonstratiezone We zijn goedgekeurd door het Cultureel Relics Bureau van de Staat; Samsung-vereisten, Jinsha-site, Jiangkou Ming Dynasty Warring Bist Site geselecteerd "Honderd jaar van 100 archeologische ontdekking"; Daocheng Pilo-sites verkregen "Stone Breaking Day" Archaeological Discovery Technology System .

  De literaire publicatiekwaliteit is continu opgericht – de provincie heeft de provincie ontwikkeld, de "Sichuan Provincial Major Literature Project Support and Front Yourward (Trial)", "Fire Red Year", "Behandeling", "Dragonfly", "Dragon Treasury" en andere werken zijn Goed ontvangen, dans "klein water" won de Chinese dans "Lotus Award"; HOLD 2021 Tianfu Book Tentoonstelling, co?rdineer de "Babai Quanshu", een sleutelboek, "Third Pole" en andere belangrijke publicatieprojecten, editing 120 soorten, 10 projecten Geselecteerde de 5e China Publishing Government Award. Een significante doorbraak in culturele hervorming en ontwikkeling – de provincie bevordert de "Sichuan Provincial Public Cultural Service Protection-voorschriften" bij het bevorderen van hoogwaardige ontwikkeling van openbare culturele diensten ", die de" 14e vijfjaren "culturele ontwikkeling en hervormingsplanning van de provincie Sichuan voorbereiden; Basic voltooide Sichuan Daily Newspaper Group en Sichuan Party Journal Group Integration Work, Sichuan Media werd de enige nieuwsmedia A-Share beursgenoteerde onderneming in het land; versnelde de promotie van culturele en toeristische integratie, "1 mei", nationale dag en andere vakanties Main Indicatoren zoals het inkomen van het toerisme zijn de eerste in het land gerangschikt. De nieuwe reis, nieuwe missie, Sichuan Propaganda Ideological Cultural Front ligt in het hart van Historical, Susperate en Yong Yi, om de nieuwe leeftijd te promoten, zullen de nieuwe stappen worden gegeven aan de nieuwe trap.

(Sichuan Daily Full Media Reporter Wu Hao) (Editor: Li Qiangqiang, Zhang Hua Wei) Delen Laat meer mensen zien.